Home - SlimDragen.nl

Wat kan ik voor je doen

SlimDragenWat

Voor (jonge) ouders die nog niet bekend zijn met dragen bied ik een kennismakings consult aan. Dit consult bied ik voor een speciale prijs aan en hierin kun je kennis maken met alle dragers die ik heb (zie hieronder het lijstje met de dragers die ik momenteel in mijn bezit heb). Op deze manier kun je in je eigen omgeving op een veilige manier (ik werk met levensechte draagpoppen) kennis maken en proberen of en zo ja welke drager bij je past! Uiteraard mogen bij deze consulten meerdere mensen aanwezig zijn (bijv. partner, grootouders, vrienden, enz).

 

 

Ook voor ouders met een specifieke vraag heb ik meerdere mogelijkheden. Heb je een draagdoek gekocht of gekregen maar weet je nog niet goed wat de beste knooptechniek voor je is, dan kan ik je daarbij uiteraard helpen. Ook als je over wilt stappen van buik- naar rugdragen sta ik voor je klaar. Als laatste kan het ook zo zijn dat je bepaalde klachten ervaart bij het gebruik van een drager. Samen met jou zoek ik dan naar een goede oplossing!

 

 

Dragers en doeken die je bij mij kunt proberen:

 

- Doeken van o.a.: dydimos, natibaby, babylonia en bykai

- SSC's: emeibaby, marsupi, manduca, bb-tai en wompat medium

- Overig: ringsling, rekbare doek, aquacarrier en watersling

 

Prijslijst (richtprijzen 2015):

 

Omdat een consult altijd maatwerk is, kunnen de werkelijke prijzen afwijken van de prijslijst zoals deze hier staat. Vooraf maken we hier altijd afspraken over, zodat er van beide kanten geen verrassingen kunnen ontstaan. Qua reiskosten reken ik de eerste 15km van mijn huis (Heer, Maastricht) geen kosten. Hierboven reken ik 0,19 cent per km. 

 

- Pasconsult (1 uur): €30,-

- Individueel consult (1,5 uur): €45,-

- Ringsling consult (1 uur): €30,-